tisdag 10 februari 2009

Resan gar vidare

Da borjar vi narma oss slutet av etapp 2, och snart dags for Australien. Pa fredag flyger vi, biljetterna ar andrade och klara, allt ar ordnat. Coolt.

Nu ar vi i Kaikoura, en liten by pa ostkusten, som ar valkant for sitt marina havs liv. Idag nar vi kom hit sa akte vi ute pa "Whale Watching" dvs vi spanade efter valar som kom upp till ytan. Vadret kunde val varit battre, gra himmel, ratt mycket sjo, och lite smaregn, men vi sag faktiskt 4 olika valar, en sal, och en albatross. Bra valuta for pengarna :) En av valarna hoppade ocksa sa man fick se hela nosen, det var ratt haftigt. Var svart att fanga nagot vidare pa kort, men ett eller annat kort pa en valfena nar dom dok lyckades jag med :)

Imorron ar det tankt att vi ska simma med delfiner, men vet inte riktigt hur det blir med det da Li fortsatt ar lite sjuk, och det ar ganska kallt och trist vader. visserligen far man ju vatdrakt och utrustning och sant, men det ar ju inte helt optimalt... Men men, vi far se imorron bitti hur vi gor. Sen ar det tankt att vi beger oss tillbaka till Christchurch igen pa eftermiddagen, sa vi kan spendera torsdagen dar innan det ar dags for oss att flyga tiiiiiiidigt pa fredag morron till Ozzieland!

Inga kommentarer: