torsdag 20 november 2008

Cash kontot i minus

Igår tog jag mig en tur till a6 för att inhandla lite nödvändigheter till resan, och det gick ju på en liten slant och lämnade stora hål i budgeten, men det får gå ändå! Var tvungen bland annat att kvittera ut nya linser inför resan, och eftersom jag ska vara borta dryga halvåret var jag tvungen att köpa linser för ett helt år, vilket bet lite i plånboken. sen det andra stora hålet blev av att jag införskaffade en ny rygga på Stadium. Blev en Everest, kanske inte bästa märket, men fullt duglig, och den lär nog hålla för en resa åtminstone. tror inte det blir så fruktansvärt mycket mer backpacking efter detta så, istället för att läga 2500 kr för en rygga sparade jag in nån tusing i alla fall. Ska leka lite med den idag, provpacka lite o så, och åtminstone proppa den full o se om den är tillräckligt bekväm o ha på men det ska nog gå bra tror jag.

Idag ska jag försöka skanna in lite dokument o sånt som jag ska spara på mailen för att ha om man skulle tappa bort sina papper osv, så kan man bara skriva ut dom igen *smart*

Ska också försöka knåpa ihop en ansökan till en ekonomiutbildning jag tänkt gå till hösten. Eftersom det inte är en högskoleutbildning utan en KY (Handelsekonom i GBG), så går det inte via VHS där mina betyg ligger i databasen. Så jag fick snällt springa ner i källaren och försöka leta fram rätt kartong med min pärm där mina betyg från gymnasiet sitter. Och det var väl lättare sagt än gjort! Men nu har jag dom här och det gick ju bra tillslut. Kan vara bra att ha dom inskannade på datorn också. Sen ska man få ihop ett personligt brev också om varför man ska ha en plats på utbildningen. Har inte direkt någon ekonomisk grund, men det måste väl gå o komma in ändå, mina mattebetyg är ju rätt bra, och ekonomi är ju mest siffror och uträkningar :)
Det är bara 26 platser, och inte ens säkert att det blir av, dom har inte fått studiemedel berättigade för utbildningen än, men blir det så hoppas jag att jag får en plats!

Om någon vill se vad det är för utbildning, klicka här

1 kommentar:

Frida sa...

Tror inte det är så mkt ekonomi på utbildningen, var väl bara 5 p som handlade om ekonomi... Ska nog gå kalas :)

Tack för i lördags det var trevligt!

kram!