måndag 17 november 2008

Är det värt det?

Då va de dags att komma tillbaka till verkligheten efter en skön o slapp helg. D var här över helgen tillsammans med mig, och vi var på en väldigt rolig 25års-fest vilket resulterade i en väldigt slapp bakissöndag för min del... Blev ju inte mycket gjort direkt!

Men idag har jag börjat ta tag i saker igen, är ju bara 9 dagar kvar, så det börjar ju bli så dags. Lyckades hitta tillbaka till en väldigt bra sida jag hittade för några månader sen på backpacking.se. En tjej som varit ute och rest en del och har snickrat ihop en jättebra packlista med tips och förslag... kanon! Om någon vill kika så är adressen http://www.backpacking.se/ReadArticle.asp?ArticleId=258&SubMenu=2 . Den är bra även för kortare resor om man inte riktigt vet vad man ska ha med sig och vad man bör tänka på.

Fixade med försäkring också, och det blev inte någon billig historia. eftersom jag inte har någon egen bostad och egen hemförsäkring blev det ju en heltäckande försäkring hos Gouda Reseförsäkringar som gick på 5700 för hela perioden.... frågan är, är det värt det? Jo det är det, inte kul om man sitter där o blir sjuk o får sjukhusräkningar på 10000 tals kronor osv.... man kan ju inte veta på förhand om man kommer bli sjuk eller inte! Kan ju även drabbas av stöld och andra tråkigheter.

Får se om det blir något mer gjort idag, har ju iaf fixat något :)

2 kommentarer:

Frida sa...

oj de va saftigt... när ska vi ses? inte långt kvar tills du åker nu ju!!!

Sofia sa...

mmm jag vet.... kul.... vi kan ses närsom, imorron kanske? vi får höras!