tisdag 2 december 2008

Fullt upp!

Sa.... antligen nagra minuter over for att skriva i bloggen. 

Forsta veckan snart avklarad, det har gatt fort! Det blev 3 och en halv dag i NYC, for att hinna med det vi ville se.  Allt tog sa mycket langre tid an man trodde och vi var ivag fran formiddag till sena kvallar varje dag.  Men det hanns med bade Empire state building, och Frihetsgudinnan.  Fast frihetsgudinnan blev pa tredje forsoket eftersom vi lyckades komma forsent dom andra tva gangerna. Vi kopte ett busspass for sightseeingbussarna, som faktiskt var riktigt bra, aven att vi gick lite i en turistfalla " lagg till si och sa mycket och fa det har ocksa". men men, ibland maste det ju vara sa, hehe. da vet man till nasta gang! Men bussarna utnyttjades val iaf, sa vi fick val valuta for pengarna antar jag. och de kollade inte ens om man hade biljett, sa man kunde egentligen bara hoppat pa anda....
Anyways, det var en mycket trevlig stad som jag garna aker tillbaka till nagon gang!

Sen blev det vidarefard mot Niagarfallen, pa den Kanadensiska sidan sa nu kan man skryta med att ha varit i kanada ocksa :) Igar gick vi ivag och kollade pa fallen och fotade lite, akte upp i ett utsiktstorn och fotade lite mer, och storsade runt lite i turistkvarteret. Det ar ganska folktomt sa har i lagsasong, men det ar lite aktivitetshus, typ frankenstein, ripley's believe it or not, och massa andra grejer, o en del spelhallar. Vi var inne i en spelhall igar, och nar vi spelade air hockey sa skot Li pucken rakt pa mitt lillfinger som jag rakade halla over kanten, sa hela nageln ar bla nu.... AJ AJ! 

Idag blir det en tur in igen, mycket ar stangt men lite ar oppet, och pa kvallen ska vi kolla nar fallen ar upplysta. Sen blir det vidarefard pa onsdag till kusin Maggie i Chicago, hon har ordnat sa vi kan flyga billigt fran Buffalo till Chicago, nice! :)

Inga kommentarer: