söndag 28 december 2008

kyla byts mot värme....

Snart så är det dags. imorron kväll bär det av mot nya zeeland. ska bara bli så sjukt skönt att slippa kylan och få lite värme på kroppen. inte ens duschen här är varm! *morr* Sitter här i sängen med dubbla filtar och ändå fryser jag... helt sanslöst vad kallt det är. låter som att det är typ 10 minus men det är säkert 12-15 grader ute men det känns ända in i märgen.

Idag var vi på Six flags Magic Mountain och åkte sjukt mycket bergochdalbanor. Vissa coolare än andra, men vi gick i våra varmaste kläder, medan vissa sprang runt i shorts, och vissa i bara en t-shirt vilket gjorde att man frös nästan ännu mer bara man såg dom. Dårar!

Ska bli skönt att åka vidare faktiskt, vi är rätt trött på människorna i det här landet. Amerikaner är verkligen så dumma som dom verkar på tv. Och allt går så himla långsamt här, servicekänsla det vet dom itne vad det är. Väldigt få vi har träffat på som verkligen varit hjälpsamma och trevliga, eller haft ett trevligt bemötande. Många kan titta snett på en bara man råkar gå in i dom, som att man är djävulen själv. Jag är impad över att kusinen Maggie orkar bo i det här landet, jag är då trött på det efter en månad, skulle aldrig orka bo och leva med dessa människor.

Skönt med nytt land nu. Vill sluta frysa NU.

Hörs nästa gång från Kiwiland!

Inga kommentarer: