lördag 6 december 2008

Life in the States

Nu har vi varit här i Chicago i 2 dagar. Eller 2 ½, vi kom ju fram sent onsdag kväll. Både igår och i förrgår var vi downtown Chicago. Vi tog tåget in, ca 40 min, för vi bor lite utanför, i det som heter Mount Prospect.
Vi bor hos min kusin med familj, dom har två ungar på 2½ och 4 år, hur söta som helst. Häromkvällen skulle vi natta dom och läsa saga, och det tog lite tid, för dom ville läsa flera böcker, och sen skulle dom ha "cuddle talk" dvs, man skulle berätta om sin dag, och dom om sin, osv. Fast den lille, Grant, hann somna rätt fort, medan Hannah tog hundra år att sova, men men, söta är dom iaf :)

Igår åkte vi till Hancock tower för att titta på utsikten, vädret var inte lika fint som det var i torsdags då det var blå himmel, men det var fint ändå! Svinkallt var det hursom helst, så vi tog bussen dit, för att slippa gå i -10. Efter tornet blev det lite shopping. Likaså dagen innan. Då handlade jag för alldeles för mycket pengar, tror dagsbudgeten är spräckt för längesen hehe. Men men, lite måste man ju få shoppa! Det roliga är bara att vi går in på HM och shoppar när vi är i USA. men det ska faktiskt sägas att det var billigare här!!

Idag blir det nog mest lugnt, tvätta lite och så, sen får vi se va vi tar oss för. Ska väl gå upp o väcka sjusovaren snart...

Sen pa sondag ska vi vidare söderut(förhoppningsvis blir det lite varmare då=. Först blir det stopp i Memphis för o spana efter Elvisar, och sen ner till New Orleans, som vi hört gott om!

1 kommentar:

Frida sa...

Så e de ju alltid, att man går in i affärerna man har hemma oavsett vart man är hehe... Här har vi plusgrader! Kramis